BALIKESİR / SUSURLUK - Şehit Erbil Arslan Ortaokulu

May

Küçük Futbol Takımımız Türkiye Şampiyonasında maça çıkmak üzere Aydın’a doğru yola çıktı.

Futbolcularımıza şampiyonada başarılar diliyoruz.

May

Bugün 6/B sınıfı öğrencilerimiz, İmam Hatip Lisesi ve Kız Meslek Lisesinin hazırladığı ve Nimet Sadık Özyiğit Ortaokulunun spor salonunda sergilenen TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı gezdiler.

Ardından İmam Hatip Lisesinin pansiyonunda öğle yemeği yediler.

Sergide emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ediyoruz.

May

“Pusulam Öğretmenim” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TATLI okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzun serasında öğrencilerimizle birlikte fide dikim etkinliğine katıldı.

Fidan dikimi etkinliğinin ardından Sayın Ali TATLI öğretmenler odası ziyaretini gerçekleştirdi. Öğretmenlerle sohbet etti, yeni müfredat konusu üzerinde durdu, okulumuzun ihtiyaçlarını ve isteklerini sordu.

ABİDE kapsamında sınava girecek olan sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerle de sohbet etti. Konferans salonumuzda “Pusulam Öğretmenim” projesi kapsamında ilçemizdeki diğer öğretmenlerle de sohbet etti.

May

Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında finale kalan ve Balıkesir’de yapılan turnuvada okulumuzu temsil eden öğrencimiz Egehan Akça’yı tebrik ediyoruz.  Bu süreçte emeği bulunan ve öğrencimizi çalıştıran Esra Öksüz öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

Bugün 6.sınıflarımız Susurluk Anadolu Lisesinin Tübitak Sergisini gezdiler.

Anadolu Lisesinin öğrencilerinin binbir emekle hazırladıkları çalışmaları incelediler.

Sergide emeği geçen öğrencileri tebrik ediyoruz.

Nis

Türkiye Şampiyonasına giden okul takımımız bugün Uşak ile oynadıkları maçı kazandı. Çocuklarımız galibiyet için büyük bir mücadele gösterdiler. Tüm zorluklara rağmen pes etmediler ve başardılar.

Böylece okul takımımız Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında Manisa grubunu lider bitirmeyi garantiledi ve Türkiye'nin en iyi 32 takımından biri oldu.

Okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil eden çocuklarımızla gurur duyuyoruz.

Takıma büyük emek veren beden eğitimi öğretmenimiz Ercan Aydın’ı tebrik ediyoruz.

Nis

Çocuk Oyunları kapsamında oynanan Kaleli Yakartop oyununun finali 5/A ve 5/F sınıfları arasında oynandı.

5/F sınıfı galibiyet elde ederek okulumuzu ilçede temsil etme hakkı kazandı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve ilçe yarışmalarında başarılar diliyoruz.

Nis

“Sevinin küçükler, övünün büyükler. 23 NİSAN KUTLU OLSUN”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Danslarla, oyunlarla ve yarışmalarla dolu; büyük küçük herkesin eğlendiği bir program oldu.

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

8.sınıflarımıza yönelik okul tanıtım gezileri devam ediyor.

Bugün öğrencilerimiz Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Cunda Meslek Lisesini ziyaret ettiler.

Bu geziyle öğrencilerimiz merak ettiklerini sordular, öğrendiler ve bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerimizi ağırlayan okullara ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bugün okulumuzun konferans salonunda 8.sınıflarımıza yönelik “Kazandıran LGS Taktikleri Semineri” verildi.

Sınava girecek olan öğrencilerimize oldukça faydalı bir seminer gerçekleşti.

Nis

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sosyal Medya, Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Dijital Bağımlılık” konulu seminere tüm velilerimizi bekliyoruz.

Nis

“Çanakkale ve Vatan Sevgisi” temalı afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.  Büyük bir emek ve özenle afiş tasarlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okul takımımızın çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

25 Nisan'da başlayıp 28 Nisan’da son bulacak olan  Türkiye Şampiyonası’nda okul takımımız grup birinciliği için Manisa (Kula) Grubunda mücadele edecek.

Okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için büyük emek harcayan çocuklarımıza turnuvada başarılar diliyoruz.

Nis

2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.  2 Nisan’da başlayan “Otizm Farkındalık Ayı” çerçevesinde dünyada otizmle ilgili araştırmaların teşvik edilmesi, bu konudaki farkındalığın artırılması ile erken teşhis ve tedavinin yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. “Otizmin Farkındayız, Çözümde Bir Aradayız”  Otistik çocuklarımızın ve ailelerinin mutlu olabilmeleri, sosyalleşmeleri, temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmeleri için toplum olarak bilinçlenmeli ve farkındalığımızı arttırmalıyız.

“Gençliğini kitaplarla beslemeyen ulusların sonu acıdır.”

Kütüphane Haftası kapsamında öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap sevgisini aşılamak amacıyla çeşitli etkinlikler yapıldı, Kütüphane Haftası kutlandı.